icono imdsd

IMATGE MÈDICA DIGITAL

IMATGE MÈDICA DIGITAL va ser creada el 2006 per un equip de professionals de la radiologia i el diagnòstic per la imatge de reconegut prestigi. L’objectiu ha estat sempre el prestar serveis diagnòstics de caràcter presencial i d’informació a distància (tele-radiologia), a més de serveis de consultoria organitzativa de serveis sanitaris.

 

L’activitat es va iniciar al nostre centre del carrer Illa de SABADELL amb una Ressonància Magnètica Oberta, Tac, Ecografia, RX convencional, Mamografia i Ortopantomografia.

 

Més tard, el 2008 vam obrir el nostre centre de Ressonància Magnètica a Martorell, a una instal·lació annexa al Centre Mèdic Martorell ( https://www.cmedicmartorell.com/ )

 

El 2016 vam iniciar una nova etapa en col·laboració amb el Grup Policlínic, fent-nos càrrec del servei de radiologia de Policlínic Sabadell, renovant l’equipament de Ortopantomografia, RX convencional i Mamografia.

 

Recentment hem renovat les instal·lacions del carrer Illa de Sabadell, substituint el TAC per un equip d’última generació i incrementant l’oferta de Ressonància Magnètica amb la instal·lació d’un equip d’alt camp de 3 Tesla.

icono imdsd

Equip Fundador

Dr. Lluís Donoso-Bach

Dr. Antonio Carvajal Díaz

Dr. Lluis Bernà Roqueta

Dr. Antoni Malet Lladó

Dr. Melcior Sentís

Dr. Josep Maria Mata Duaso

Dr. Joan Guanyabens Calvet

Dra. Roser Muñoz

Dr. Rafael Valls i Pasqual

Dr. Joan Falcó Fagés

Dr. Jorge Puig Domingo

×

Estamos encantados de ayudarle

× Hola, Cómo podemos ayudarle?