icono imdsd

TAC

Prova Tac

Qué és una prova Tac?

Les imatges de Tomografia Axial Computaritzada, conegut amb les sigles TAC, és una prova diagnostica que es genera utilitzant raigs X.

Es tracta d’una prova diagnòstica que permet obtenir imatges radiogràfiques de l’interior de l’organisme en forma de talls transversals, o si cal, en altres plans de l’espai (reconstruccions multiplanars) o en forma d’imatges tridimensionals.

Tal exploració és utilitzada per a visualitzar massa òssia i pulmó. Es caracteritza per ser ràpida, no produir molèsties ni dolor i poc invasiva. En casos d’urgència és tal la precisió que pot ajudar a identificar hemorràgies i lesions.

El nostre nou TAC està preparat perquè el pacient rebi la mínima radiació necessària per a realitzar un diagnòstic òptim.

Hi ha ocasions que és necessari administrar un contrast que sol ser un compost de iode i que ressalta les imatges que s’obtenen.

Què és el contrast a Raigs X?

El contrast sol ser un compost de iode que ressalta les imatges que s’obtenen amb els raigs X.

A les nostres instal·lacions disposaràs dels millors recursos mèdics i una nova tecnologia on realitzar les teves proves radiològiques amb total fiabilitat i confiança.

TAC-Sabadell
  • RESERVA ARA 93 748 48 85

    • TOMOGRAFIA COMPUTERITZADA

Centres Radiologia

Prova tac

prova tac sabadell radiografia