icono imdsd

TAC

Prova Tac

Qué és una prova Tac?

Les imatges de Tomografia Axial Computaritzada, conegut amb les sigles TAC, és una prova diagnostica que es genera utilitzant raigs X.

Es tracta d’una prova diagnòstica que permet obtenir imatges radiogràfiques de l’interior de l’organisme en forma de talls transversals, o si cal, en altres plans de l’espai (reconstruccions multiplanars) o en forma d’imatges tridimensionals.

Tal exploració és utilitzada per a visualitzar massa òssia i pulmó. Es caracteritza per ser ràpida, no produir molèsties ni dolor i ser poc invasiva. En casos d’urgència és tal la precisió que pot ajudar a identificar hemorràgies i lesions.

El nostre nou TAC està preparat perquè el pacient rebi la mínima radiació necessària per a realitzar un diagnòstic òptim.

Què és el contrast a Raigs X ?

El contrast sol ser un compost de iode que ressalta les imatges que s’obtenen amb els raigs X. Hi ha ocasions que és necessari administrar un contrast per via intravenosa que sol ser un compost de iode. El contrast administrat ajuda a ressaltar les imatges que s’obtenen i per tant a una millor visualització i diagnòstic.

A les nostres instal·lacions disposaràs dels millors recursos mèdics i una nova tecnologia per realitzar les teves proves radiològiques amb total fiabilitat i confiança.

Quant costa un t a c

Saber quant costa un t a c és senzill. Només cal contactar amb el nostre Centre i depenent del tipus de prova que hagi sol·licitat el metge et realitzarem una valoració personalitzada.

TAC Sabadell ma dits
  • RESERVA ARA 93 748 48 85

    • TOMOGRAFIA COMPUTERITZADA

Centres Radiologia

prova tac sabadell radiografia