icono imdsd

Ressonància magnètica oberta

Centre de Ressonància oberta Sabadell

Si et preguntes on fan a Sabadell la ressonància magnètica obert, ets al lloc indicat. A Imdsd comptem amb diferents màquines avançades de ressonàncies i una és justa per realitzar aquest tipus de diagnòstic sense que vostè pateixi nerviosisme o claustrofòbia. Pocs Centres de Barcelona, ​​fins i tot de Catalunya tenen avui dia una tecnologia tan avançada, però nosaltres en som un.

Un espai de màxim comfort i anti claustrofòbic

Resonancia Magnética Abierta

La Ressonància Magnètica Oberta és anticlaustrofòbica.

La ressonància magnètica oberta és un equip d’última generació pensat especialment per a pacients amb problemes d’ansietat o claustrofòbia.
A causa del disseny exclusiu i totalment obert (en forma de C) permet accedir fàcilment a la zona d’exploració. D’aquesta manera s’elimina la possible ansietat i el camp visual es manté permanentment lliure.

És un equip pensat especialment per a pacients amb problemes d’ansietat o claustrofòbia. Ideat per a reduir el nivell d’angoixa i proporcionar una major comoditat i relax durant la prova diagnòstica.

Som un centre de Sabadell especialitzat en la ressonància oberta i en aquest tipus de proves mèdiques on un diagnòstic precís és clau per a la prevenció de la salut.

Resonancia magnética abierta Sabadell

Quant de temps dura una ressonància oberta?

 

Aproximadament l’exploració de ressonància oberta pot durar uns 20-25 minuts. Durant aquest temps el pacient sentirà el soroll que genera el pols de gradients del camp magnètic. Per evitar les possibles molèsties que genera aquest soroll se li proporciona al pacient protecció per les orelles, fins i tot se li pot facilitar uns auriculars i escoltar música.

De vegades l’exploració requereix l’administració de contrast endovenós. En aquest cas es canalitzarà una vena al braç del pacient i mitjançant una fina cànula se li administrarà el contrast.