icono imdsd

Ortopantomografia

La Ortopantomografia és una prova per a la visualització de les estructures que formen part de la boca .

Els resultats de la ortopantomografia permeten valorar la presència o ausència de patologies.

Aquesta prova específica també anomenda radiografia panoràmica permet valorar la presència o absència de patologies.

Aquesta prova requereix d’un equip de radiologia específic amb un capçal que trencada al voltant del cap de l’pacient. La radiografia realitza una captura de l’ós maxil·lar, la mandíbula i les dues arcades dentals.

 

Normalment s'utilitza en tractaments per a implants dentals i pròtesi per a verificar el correcte creixement dels queixals i per a detectar diferents problemes mandibulars.

Aquesta prova requereix d’un equip de radiologia específic amb un capçal que trencada al voltant del cap de l’pacient. La radiografia realitza una captura de l’ós maxil·lar, la mandíbula i les dues arcades dentals.

 

Els resultats d‟aquest tipus concret d‟ortopantomografies dentals permeten valorar la presència o absència de diferents patologies:

– La presència de càries dentals.
– L’abast de les càries dentals amb el nervi dental.
– L’existència de processos infecciosos possibles.
– La presència de peces dentals que encara no han aparegut a la superfície.
– L’estat de l’estructura òssia romanent en el cas dels implants dentals.
–  Altres lesions de l’os d’origen patològic.

Aquesta prova es realitza mitjançant l’emissió de raigs X. És important que una ortopanto es realitzi en un bon centre de diagnosi. Els nostres equips està preparats per al que el pacient rebi la mínima radiació necessària per a realitzar un diagnòstic òptim.

Una prova diagnóstica molt freqüent que ajuda al treball i al coneixement de les àrees afectades als ortodoncistes, odontòlegs i cirugians maxilars.

El temps de duració és molt baix. Gairebé no arriba als 5 minuts de duració i és totalment indolora. Per aixó pot ser aplicada inclós a nens per la seva baixa radiació.

Imatge Mèdica Digital de Sabadell treballa amb totes les mútues. Concerta una visita i realitza la teva prova mèdica amb tota seguretat i garanties.

Ortopantomografía en Sabadell
  • Reserva ara

    • Ortopantomografia Sabadell centre.
    • Ortopantomografies Eix Macià.

Ortopantomografia per mutua

ortopantomografia sabadell centre
×

Estamos encantados de ayudarle

× Hola, Cómo podemos ayudarle?