icono imdsd

Ressonància Magnètica

La Ressonància Magnètica que és?

Una ressonancia magnètica és una tècnica no invasiva que produeix imatges anatòmiques tridimensionals sense necessitat d’utilitzar radiació.

Una tècnologia d’última generació

S’utilitza per a la detecció de malalties, el diagnòstic i el monitoratge de tractaments. Es basa en una sofisticada tecnologia que estimula i detecta el canvi en direcció de l’eix de rotació de protons que es troben en l’aigua que compon els teixits vius.

Com funciona?

Per obtenir una imatge per aquets tècnica es col·loca el pacient a l’equip que està dotat amb l’imant de grans dimensions. El pacient ha d’estar immòbil durant el procés perquè la imatge no quedi borrosa. En algunes ocasions, depenent de la patologia a diagnosticar, cal l’administració prèvia de mitjans de contrast que farà ressaltar la zona concreta en estudi.
Aquesta prova es apropiada per obtenir imatges de les parts no òssies i dels teixits tous de el cos. A diferència de les imatges de TAC, no fan servir radiació ionitzant dels raigs X. El cervell, la medul·la espinal, els nervis, així com músculs, lligaments i tendons es veuen molt més clars amb una Ressonància  que amb raigs X i TAC..

 

Hi ha diversos tipus de ressonàncies en funció de la seva potència i les seves característiques. A les nostres instalacions únicament treballem amb els millors equips tecnològics. Garantir la fiabilitat de les proves diagnòstiques és sens dubte la millor prevenció a la salut.

Comptem amb equips diferents per realitzar el diagnostic:

Ressonància magnètica alt camp

La Ressonància Magnètica d'Alt Camp - 3 Tesla és un equip en el qual es realitzen estudis avançats

Ressonància Magnètica Oberta

El seu disseny exclusiu i totalment obert (en forma de C) permet accedir fàcilment a la zona d'exploració

×

Estamos encantados de ayudarle

× Hola, Cómo podemos ayudarle?