icono imdsd

Ressonància magnètica d’alt camp – 3 Tesla

La tecnologia de gran diàmetre per a més confort, la ressonància magnètica d’alt camp – 3 Tesla

A IMD comptem amb equips de màxima qualitat i tecnologia. La Ressonància Magnètica d’ Alt Camp- 3 Tesla és un equip en el qual es realitzen estudis avançats. L’aparell té forma de túnel amb una taula o llit que és on el pacient ha de romandre tombat durant la prova.

 

El nostre equip de ressonància d’alt camp compta amb el diàmetre suficient perquè el pacient no pateixi cap angoixa ni claustrofòbia. És el diàmetre de ressonància més gran que es fabrica.

Un diàmetre suficient perquè el pacient no pateixi cap angoixa ni claustrofòbia.

El nostre equip de ressonància magnètica d’alt camp – 3 Tesla compta amb un diàmetre suficient perquè el pacient no pateixi cap angoixa ni claustrofòbia. És el diàmetre de ressonància més gran que es fabrica.

 

A més, hi ha comunicació per tots dos extrems del tub amb l’exterior de la sala i el nostre personal mantindrà comunicació visual i auditiva permanent.

 

L’exploració pot durar entre 15 i 25 minuts. Durant aquesta estona el pacient sent el soroll que genera el pols de gradients de camp magnètic. Tot i que l’equip de què disposem és el més silenciós del mercat, per evitar les possibles molèsties que genera aquest soroll se li al proporciona pacient protecció auditiva, fins i tot se li pot proporcionar uns auriculars i escoltar música.

Resonancia magnética de alto campo Sabadell
Resonancia magnética Sabadell

Equipo de resonancia de alto campo de 3 Tesla