icono imdsd

Tac Dental (Dentascan)

Qué És un Tac dental Dentascan?

El Dentascan és un estudi de TAC específic de maxil·lar superior i inferior (arcada dental), incloent-hi les peces dental. Aquesta prova es realitza per mostrar tant les dents, com la qualitat de l’os i la massa òssia en les zones d’interès.

Gràcies a la nostra tecnologia avançada podem visual·litzar correctament lesions, fractures, la possibilitat d’implants dentals, extracció de carenes, fractures òssies maxil·lars, cirurgies facials, etc.

La salut comença a la prevenció i un correcte diagnòstic

Coneix més del  Tac Dental a Sabadell

Als nostres centres de Sabadell es realitza aquest estudi mitjançant un TAC helicoïdal d’última generació. Amb aquesta tecnologia ens permet en un espai molt breu de temps obtenir imatges d’altíssima qualitat d’aquesta zona.

El protocol d’adquisició s’ha optimitzat perquè la mida de les imatges sigui real i així les mesures preses s’ajustin fidelment a la realitat.

Una vegada realitzat un TAC mandibular, posteriorment les dades adquirides es porten a una consola de treball on es processen amb un programa específic i se’ls-hi dóna format.

Quan de temps dura una prova Dentascan

El temps necessari per fer un TAC dental és molt breu encara que depèn del tipus d’exploració. Per regla general, aquest tipus d’ exploració pot trigar des de alguns segons a uns minuts ja que es realitza de forma ràpida i indolora.

TAC dental Sabadell
  • RESERVA ARA 93 748 48 85